Algemeen


De leerlingen van Apollo beginnen doorgaans met blokfluitlessen. Na 1 á 2 jaar krijgen zij de mogelijkheid om voor een instrument te kiezen en mogen zij lessen gaan volgen aan de muziekschool. Zodra zij op de muziekschool een goede basis hebben verkregen, mogen zij binnen Apollo deel gaan uitmaken van het leerlingenorkest.

Het leerlingenorkest houdt in dat beginnende muzikanten die verschillende muziekinstrumenten bespelen samen één orkest vormen. Het doel van een leerlingenorkest is samen leren muziek te maken.

Zodra de leerlingen binnen het leerlingenorkest met betrekking tot het gezamenlijke musiceren voldoende ervaring hebben opgedaan, mogen zij in overleg met de dirigent binnen het fanfareorkest meespelen.

Voor meer informatie over het leerlingenorkest kunt u contact opnemen met Lauran Duringhof (secretaris).


Overige berichten


Voorjaarsconcert "TOTALLY APOLLO"
11-Apr-18 10:04

Het voorjaarsconcert is een ideaal moment om te laten horen waar we als fanfareorkest, drumband en jeugdorkesten van Apollo staan. Gewoonlijk bent u gewend dat wij in maart al een voorjaarsconcert houden maar noodgedwongen hebben wij deze moeten verplaatsen naar de maand april.

Lees bericht

Apollo's 12 uurtje!
20-Nov-17 17:33

Zondagmorgen 26 november geeft KMV Apollo een uniek brunchconcert in zaal Witkamp samen met Stefan Potman. Tijdens dit concert met als thema '12 Uurtje' brengen de drumband onder leiding van Reyer Schouten en de fanfare onder leiding van dirigente Alike Jonkman, een afwisselend programma onder het genot van een hapje en een drankje.

Lees bericht

VACATURE DIRIGENT m/v
08-Nov-17 10:55

Kort geleden heeft onze dirigente besloten om Apollo te gaan verlaten. Alike is sinds 2011 dirigente van het fanfareorkest en met haar heeft Apollo vele hoogtepunten mogen beleven. Ze heeft in 2011 en 2016 met de fanfare op beide KNMO concoursen een mooie eerste prijs weten te behalen. Daarnaast had ze de muzikale leiding over de eveneens zeer succesvolle Albert Mol, de musical.

Lees bericht
Nieuwsoverzicht
sample83

Het orkest van Apollo

sample83

De drumband van Apollo

sample83

De jeugd van Apollo