Muziekgolf


De muziekgolf is de beoogde federatie van de acht muziekverenigingen in de gemeente Lochem. De volgende muziekverenigingen zijn aangesloten bij deze federatie:

De gemeente Lochem in haar huidige vorm bestaat sinds 2005. Daarvoor waren er samenwerkingsverbanden in de voormalige gemeenten Gorssel en Lochem. Het woord 'golf' staat voor Go rssel L ochem F ederatie.

Het doel van de Muziekgolf is de bevordering van de belangen van de amateurmuziek in de gemeente Lochem, voor zover die de belangen en de mogelijkheden van individuele verenigingen te boven gaan.

Dat houdt onder meer in:
Jeugdbeleid: afstemming van werving en opleiding van leerlingen
Informatie uitwisseling over blaasmuziek
Afstemming van de programmering van concerten en andere verenigingsactiviteiten
Gesprekspartner zijn van de gemeente en andere subsidiërende instanties.

Het rompbestuur bestaat uit:
Voorzitter: Theo Klein Bluemink (Concordia Eefde)
Penningmeester: Ben Barink (Juliana Almen)
Secretaris: Jan Teunis Hartgers (Apollo Laren)

Contact per e mail via: info@muziekgolf.nl

 

 


Overige berichten


Voorjaarsconcert "TOTALLY APOLLO"
11-Apr-18 10:04

Het voorjaarsconcert is een ideaal moment om te laten horen waar we als fanfareorkest, drumband en jeugdorkesten van Apollo staan. Gewoonlijk bent u gewend dat wij in maart al een voorjaarsconcert houden maar noodgedwongen hebben wij deze moeten verplaatsen naar de maand april.

Lees bericht

Apollo's 12 uurtje!
20-Nov-17 17:33

Zondagmorgen 26 november geeft KMV Apollo een uniek brunchconcert in zaal Witkamp samen met Stefan Potman. Tijdens dit concert met als thema '12 Uurtje' brengen de drumband onder leiding van Reyer Schouten en de fanfare onder leiding van dirigente Alike Jonkman, een afwisselend programma onder het genot van een hapje en een drankje.

Lees bericht

VACATURE DIRIGENT m/v
08-Nov-17 10:55

Kort geleden heeft onze dirigente besloten om Apollo te gaan verlaten. Alike is sinds 2011 dirigente van het fanfareorkest en met haar heeft Apollo vele hoogtepunten mogen beleven. Ze heeft in 2011 en 2016 met de fanfare op beide KNMO concoursen een mooie eerste prijs weten te behalen. Daarnaast had ze de muzikale leiding over de eveneens zeer succesvolle Albert Mol, de musical.

Lees bericht
Nieuwsoverzicht
sample83

Het orkest van Apollo

sample83

De drumband van Apollo

sample83

De jeugd van Apollo