Opleiding / Eisen


Slagwerkers worden binnen onze vereniging opgeleid door Maarten Aalvink. Gestart wordt met het bespelen van een trommel. De repetities vinden in groepen of individueel plaats. De leerlingen worden in groepen geplaatst die passend zijn bij het niveau van de leerling. Wanneer de leerling start in de drumband, welke slagwerk hij/zij zal gaan bespelen en wanneer hij/zij tijdens optochten mee mag lopen is afhankelijk van het niveau en wordt in overleg met de druminstructeur besloten.

Meer informatie over de jeugdopleiding bij de drumband is te vinden bij het onderwerp jeugd. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie of als u een van de repetities van de drumband wilt bijwonen, kunt u contact met ons opnemen Peter Leijenhorst


Overige berichten


Voorjaarsconcert "TOTALLY APOLLO"
11-Apr-18 10:04

Het voorjaarsconcert is een ideaal moment om te laten horen waar we als fanfareorkest, drumband en jeugdorkesten van Apollo staan. Gewoonlijk bent u gewend dat wij in maart al een voorjaarsconcert houden maar noodgedwongen hebben wij deze moeten verplaatsen naar de maand april.

Lees bericht

Apollo's 12 uurtje!
20-Nov-17 17:33

Zondagmorgen 26 november geeft KMV Apollo een uniek brunchconcert in zaal Witkamp samen met Stefan Potman. Tijdens dit concert met als thema '12 Uurtje' brengen de drumband onder leiding van Reyer Schouten en de fanfare onder leiding van dirigente Alike Jonkman, een afwisselend programma onder het genot van een hapje en een drankje.

Lees bericht

VACATURE DIRIGENT m/v
08-Nov-17 10:55

Kort geleden heeft onze dirigente besloten om Apollo te gaan verlaten. Alike is sinds 2011 dirigente van het fanfareorkest en met haar heeft Apollo vele hoogtepunten mogen beleven. Ze heeft in 2011 en 2016 met de fanfare op beide KNMO concoursen een mooie eerste prijs weten te behalen. Daarnaast had ze de muzikale leiding over de eveneens zeer succesvolle Albert Mol, de musical.

Lees bericht
Nieuwsoverzicht
sample83

Het orkest van Apollo

sample83

De drumband van Apollo

sample83

De jeugd van Apollo