Opleiding / Eisen


Jeugdleden volgen een opleiding op de muziekschool. Naast de muziekschool leren de kinderen binnen het jeugdorkest met andere kinderen samen te spelen. Zodra de leerling voldoende basis heeft verkregen wordt in overleg met de dirigent besloten of de leerling een plek in het fanfareorkest krijgt.

Voor volwassenen die een instrument willen leren bespelen zal naar een passende leervorm gezocht worden (muziekschool of particuliere lessen). De overige eisen gelden ook voor hen, zodra er voldoende basis is, zal in overleg met docenten en dirigent besloten worden of de muzikant klaar is om plaats te nemen in het fanfareorkest.

 Meer informatie over de jeugdopleiding is te vinden bij het onderwerp jeugd


Overige berichten


Voorjaarsconcert "TOTALLY APOLLO"
11-Apr-18 10:04

Het voorjaarsconcert is een ideaal moment om te laten horen waar we als fanfareorkest, drumband en jeugdorkesten van Apollo staan. Gewoonlijk bent u gewend dat wij in maart al een voorjaarsconcert houden maar noodgedwongen hebben wij deze moeten verplaatsen naar de maand april.

Lees bericht

Apollo's 12 uurtje!
20-Nov-17 17:33

Zondagmorgen 26 november geeft KMV Apollo een uniek brunchconcert in zaal Witkamp samen met Stefan Potman. Tijdens dit concert met als thema '12 Uurtje' brengen de drumband onder leiding van Reyer Schouten en de fanfare onder leiding van dirigente Alike Jonkman, een afwisselend programma onder het genot van een hapje en een drankje.

Lees bericht

VACATURE DIRIGENT m/v
08-Nov-17 10:55

Kort geleden heeft onze dirigente besloten om Apollo te gaan verlaten. Alike is sinds 2011 dirigente van het fanfareorkest en met haar heeft Apollo vele hoogtepunten mogen beleven. Ze heeft in 2011 en 2016 met de fanfare op beide KNMO concoursen een mooie eerste prijs weten te behalen. Daarnaast had ze de muzikale leiding over de eveneens zeer succesvolle Albert Mol, de musical.

Lees bericht
Nieuwsoverzicht
sample83

Het orkest van Apollo

sample83

De drumband van Apollo

sample83

De jeugd van Apollo