Particulieren


Muziekliefhebbers

Al jaren is Apollo verbonden aan Laren. Zoals bij de verschillende gelegenheden als koningsdag, nationale dodenherdenking en optochten verleent Apollo haar muzikale medewerking. Daarnaast treedt de vereniging regelmatig op tijdens concerten in Laren en omgeving.  

Apollo zorgt al meer dan 130 jaar dat haar leden zich muzikaal kunnen ontwikkelen en vooral dat u hiervan kunt genieten.  

Om ervoor te zorgen dat Apollo nog vele jaren van zich kan laten horen, blijven wij op zoek naar donateurs. Al voor een klein bedrag per jaar, kunt u onze vereniging steunen. Het bedrag waarmee u onze vereniging zou willen ondersteunen is door uzelf te bepalen. Wel vragen wij een minimale bijdrage van € 7,00 per jaar.  

Het moment van inname is elk najaar. In de weken na de Larense kermis kunt u onze leden aan uw deur of de afschrijving van uw rekening verwachten. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen met Jolien Braakman (penningmeester). Dit kan via het contactformulier.

Graag verzoeken wij u de volgende gegevens te vermelden:

  • Naam
  • Adres
  • Postcode en woonplaats
  • Donatiebedrag (minimaal  € 7,00)
  • Betaling: Contant of automatische incasso.
Zodra de gegevens bij ons binnen zijn zullen wij contact met u opnemen.    

Overige berichten


Voorjaarsconcert "TOTALLY APOLLO"
11-Apr-18 10:04

Het voorjaarsconcert is een ideaal moment om te laten horen waar we als fanfareorkest, drumband en jeugdorkesten van Apollo staan. Gewoonlijk bent u gewend dat wij in maart al een voorjaarsconcert houden maar noodgedwongen hebben wij deze moeten verplaatsen naar de maand april.

Lees bericht

Apollo's 12 uurtje!
20-Nov-17 17:33

Zondagmorgen 26 november geeft KMV Apollo een uniek brunchconcert in zaal Witkamp samen met Stefan Potman. Tijdens dit concert met als thema '12 Uurtje' brengen de drumband onder leiding van Reyer Schouten en de fanfare onder leiding van dirigente Alike Jonkman, een afwisselend programma onder het genot van een hapje en een drankje.

Lees bericht

VACATURE DIRIGENT m/v
08-Nov-17 10:55

Kort geleden heeft onze dirigente besloten om Apollo te gaan verlaten. Alike is sinds 2011 dirigente van het fanfareorkest en met haar heeft Apollo vele hoogtepunten mogen beleven. Ze heeft in 2011 en 2016 met de fanfare op beide KNMO concoursen een mooie eerste prijs weten te behalen. Daarnaast had ze de muzikale leiding over de eveneens zeer succesvolle Albert Mol, de musical.

Lees bericht
Nieuwsoverzicht
sample83

Het orkest van Apollo

sample83

De drumband van Apollo

sample83

De jeugd van Apollo