jeugd

Albert Mol de Musical - Extra voorstelling wegens uitverkoop!


Vrijdagavond 12 februari hebben wij de voorverkoopavond gehad bij Witkamp en het liep als een trein! De zaterdagavond en zondagmiddag voorstellingen zijn beiden uitverkocht!

Omdat het zo snel ging hebben we besloten om op de zaterdagmiddag een extra voorstelling te geven, deze zal beginnen om 14:00 uur.

Vanwege dit grote succes hebben wij een extra voorverkoopavond gepland op 19 februari van 19:00 tot 20:00 uur in het cafe van Witkamp. Na deze voorverkoopavond zullen de overgebleven kaarten bij Witkamp in het cafe te koop zijn.


Overige berichten


Voorjaarsconcert "TOTALLY APOLLO"
11-Apr-18 10:04

Het voorjaarsconcert is een ideaal moment om te laten horen waar we als fanfareorkest, drumband en jeugdorkesten van Apollo staan. Gewoonlijk bent u gewend dat wij in maart al een voorjaarsconcert houden maar noodgedwongen hebben wij deze moeten verplaatsen naar de maand april.

Lees bericht

Apollo's 12 uurtje!
20-Nov-17 17:33

Zondagmorgen 26 november geeft KMV Apollo een uniek brunchconcert in zaal Witkamp samen met Stefan Potman. Tijdens dit concert met als thema '12 Uurtje' brengen de drumband onder leiding van Reyer Schouten en de fanfare onder leiding van dirigente Alike Jonkman, een afwisselend programma onder het genot van een hapje en een drankje.

Lees bericht

VACATURE DIRIGENT m/v
08-Nov-17 10:55

Kort geleden heeft onze dirigente besloten om Apollo te gaan verlaten. Alike is sinds 2011 dirigente van het fanfareorkest en met haar heeft Apollo vele hoogtepunten mogen beleven. Ze heeft in 2011 en 2016 met de fanfare op beide KNMO concoursen een mooie eerste prijs weten te behalen. Daarnaast had ze de muzikale leiding over de eveneens zeer succesvolle Albert Mol, de musical.

Lees bericht
Nieuwsoverzicht
sample83

Het orkest van Apollo

sample83

De drumband van Apollo

sample83

De jeugd van Apollo