jeugd

Albert Mol de Musical - Herinneringen dromen


Apollo gaat dit jaar wat speciaals doen! In plaats van een voorjaarsconcert gaat Apollo, in samen werking met veel vrijwilligers, een prachtige musical neerzetten over Albert Mol!

De musical vindt plaats op zaterdag 2 april om 20:00 uur en op zondag 3 april om 14:00 uur. Beide voorstellingen zijn in de zaal van Witkamp in Laren

De voorverkoop voor deze spectaculaire musical is op 12 februari van 19:00 tot 20:30 uur bij Witkamp. De kaarten kosten 12,50 euro. Na de voorverkoop zullen de overgebleven kaarten in het cafe van Witkamp te koop zijn.

In Albert Mol de Musical zullen veel verschillende onderdelen naar voren komen. Dans, zang en muziek zullen afgewisseld worden met een hoop grappige en verassende sketches door de toneelspelers. 

Om up-to-date te blijven kunt u de facebookpagina van Albert Mol de musical en de facebookpagina van Apollo in de gaten houden!

 

Albert Mol de Musical


Overige berichten


Voorjaarsconcert "TOTALLY APOLLO"
11-Apr-18 10:04

Het voorjaarsconcert is een ideaal moment om te laten horen waar we als fanfareorkest, drumband en jeugdorkesten van Apollo staan. Gewoonlijk bent u gewend dat wij in maart al een voorjaarsconcert houden maar noodgedwongen hebben wij deze moeten verplaatsen naar de maand april.

Lees bericht

Apollo's 12 uurtje!
20-Nov-17 17:33

Zondagmorgen 26 november geeft KMV Apollo een uniek brunchconcert in zaal Witkamp samen met Stefan Potman. Tijdens dit concert met als thema '12 Uurtje' brengen de drumband onder leiding van Reyer Schouten en de fanfare onder leiding van dirigente Alike Jonkman, een afwisselend programma onder het genot van een hapje en een drankje.

Lees bericht

VACATURE DIRIGENT m/v
08-Nov-17 10:55

Kort geleden heeft onze dirigente besloten om Apollo te gaan verlaten. Alike is sinds 2011 dirigente van het fanfareorkest en met haar heeft Apollo vele hoogtepunten mogen beleven. Ze heeft in 2011 en 2016 met de fanfare op beide KNMO concoursen een mooie eerste prijs weten te behalen. Daarnaast had ze de muzikale leiding over de eveneens zeer succesvolle Albert Mol, de musical.

Lees bericht
Nieuwsoverzicht
sample83

Het orkest van Apollo

sample83

De drumband van Apollo

sample83

De jeugd van Apollo