jeugd

Apollo geeft 2 zomeravondconcerten


Het grote voordeel van een zomeravond is niet alleen dat het hopelijk warm is maar ook dat het lekker lang licht blijft. 

Een mooi moment voor de Koninklijke muziekvereniging Apollo om op de repetitieavonden het dorp in te gaan om te musiceren.

 

Op dinsdag 23 juni brengen de drumband en fanfare van Apollo een aantrekkelijk en gevarieerd programma op de Bakkerij. 

Dinsdag 30 juni zullen zij nogmaals een concert geven maar deze keer treden Apollo aan op de Kamp.

Beide avonden beginnen om 19.30 uur.

 

Graag zien we jullie op 23 of 30 juni a.s. bij dit unieke zomeravondconcert voor jong en oud !


Overige berichten


Voorjaarsconcert "TOTALLY APOLLO"
11-Apr-18 10:04

Het voorjaarsconcert is een ideaal moment om te laten horen waar we als fanfareorkest, drumband en jeugdorkesten van Apollo staan. Gewoonlijk bent u gewend dat wij in maart al een voorjaarsconcert houden maar noodgedwongen hebben wij deze moeten verplaatsen naar de maand april.

Lees bericht

Apollo's 12 uurtje!
20-Nov-17 17:33

Zondagmorgen 26 november geeft KMV Apollo een uniek brunchconcert in zaal Witkamp samen met Stefan Potman. Tijdens dit concert met als thema '12 Uurtje' brengen de drumband onder leiding van Reyer Schouten en de fanfare onder leiding van dirigente Alike Jonkman, een afwisselend programma onder het genot van een hapje en een drankje.

Lees bericht

VACATURE DIRIGENT m/v
08-Nov-17 10:55

Kort geleden heeft onze dirigente besloten om Apollo te gaan verlaten. Alike is sinds 2011 dirigente van het fanfareorkest en met haar heeft Apollo vele hoogtepunten mogen beleven. Ze heeft in 2011 en 2016 met de fanfare op beide KNMO concoursen een mooie eerste prijs weten te behalen. Daarnaast had ze de muzikale leiding over de eveneens zeer succesvolle Albert Mol, de musical.

Lees bericht
Nieuwsoverzicht
sample83

Het orkest van Apollo

sample83

De drumband van Apollo

sample83

De jeugd van Apollo