jeugd


Zondagmorgen 26 november geeft KMV Apollo een uniek brunchconcert in zaal Witkamp samen met Stefan Potman.

Tijdens dit concert met als thema '12 Uurtje' brengen de drumband onder leiding van Reyer Schouten en de fanfare onder leiding van dirigente Alike Jonkman, een afwisselend programma onder het genot van een hapje en een drankje.

Stefan Potman, bekend in Laren als organist van de Protestantse Kerk, zal zijn medewerking verlenen op accordeon. De muziekcommissie heeft een uitdagend repertoire uitgezocht om u een verrassend, maar toch bekend programma ten gehore te brengen.

Laatste concert dirigente
Dit concert staat ook in het teken als laatste concert van de fanfare onder leiding van Alike Jonkman. De dirigente heeft besloten om Apollo te gaan verlaten. Dus wilt u haar nog een keer als dirigent van de Apollo fanfare aanschouwen? Kom dan zondag 26 november naar zaal Witkamp.

Kaarten
De voorverkoop voor dit brunchconcert is reeds gestart en de kaarten zijn te koop aan de bar in het café van Witkamp. De voorverkoop loopt tot uiterlijk zaterdag 25 november. Koop uw kaarten op tijd om teleurstelling te voorkomen!

De kaarten kosten:
in de voorverkoop €15,- p.p.
aan de kassa €20,- p.p.
inclussief een hapje en een drankje.

Voor kinderen tot 12 jaar zijn de kaarten €10,-

Het concert begint 26 november om 11.30 uur bij zaal Witkamp.


Overige berichten


Voorjaarsconcert "TOTALLY APOLLO"
11-Apr-18 10:04

Het voorjaarsconcert is een ideaal moment om te laten horen waar we als fanfareorkest, drumband en jeugdorkesten van Apollo staan. Gewoonlijk bent u gewend dat wij in maart al een voorjaarsconcert houden maar noodgedwongen hebben wij deze moeten verplaatsen naar de maand april.

Lees bericht

VACATURE DIRIGENT m/v
08-Nov-17 10:55

Kort geleden heeft onze dirigente besloten om Apollo te gaan verlaten. Alike is sinds 2011 dirigente van het fanfareorkest en met haar heeft Apollo vele hoogtepunten mogen beleven. Ze heeft in 2011 en 2016 met de fanfare op beide KNMO concoursen een mooie eerste prijs weten te behalen. Daarnaast had ze de muzikale leiding over de eveneens zeer succesvolle Albert Mol, de musical.

Lees bericht

2 Buitenconcerten met leuke afwisselende muziek!
23-Jun-17 12:20

Met de zomer in het vooruitzicht, gaan we het seizoen goed afsluiten met 2 Buitenconcerten met leuke afwisselende muziek!

Lees bericht
Nieuwsoverzicht
sample83

Het orkest van Apollo

sample83

De drumband van Apollo

sample83

De jeugd van Apollo