Collega Muziekverenigingen


Op deze link wordt verwezen naar collega muziekverenigingen uit de regio buiten de gemeente Lochem. Het betreft hier Muziekverenigingen waarmee Apollo in het verleden een gezamelijk optreden heeft verzorgd. De muziekverenigingen binnen de gemeente Lochem staan vermeld bij de link "Muziekgolf".

Excelsior Warnsveld bestaat uit, majorettes, drumband, blokfluitgroep, leerlingorkest en het harmonieorkest. De vereniging is 20 december 1923 opgericht. Ze geven regelmatig concerten en optredens. Ook marcheren ze op straat zoals met Koninginnedag, Palmpasen en bij de intocht van Sinterklaas.
Naast de straat optredens waar ze marsmuziek ten gehore brengen, geven ze tenminste één zaal concert per jaar, met shows door de drumband, de majorettes en het orkest.
Click hier om door te gaan naar de website van Excelsior Warnsveld


Overige berichten


Voorjaarsconcert "TOTALLY APOLLO"
11-Apr-18 10:04

Het voorjaarsconcert is een ideaal moment om te laten horen waar we als fanfareorkest, drumband en jeugdorkesten van Apollo staan. Gewoonlijk bent u gewend dat wij in maart al een voorjaarsconcert houden maar noodgedwongen hebben wij deze moeten verplaatsen naar de maand april.

Lees bericht

Apollo's 12 uurtje!
20-Nov-17 17:33

Zondagmorgen 26 november geeft KMV Apollo een uniek brunchconcert in zaal Witkamp samen met Stefan Potman. Tijdens dit concert met als thema '12 Uurtje' brengen de drumband onder leiding van Reyer Schouten en de fanfare onder leiding van dirigente Alike Jonkman, een afwisselend programma onder het genot van een hapje en een drankje.

Lees bericht

VACATURE DIRIGENT m/v
08-Nov-17 10:55

Kort geleden heeft onze dirigente besloten om Apollo te gaan verlaten. Alike is sinds 2011 dirigente van het fanfareorkest en met haar heeft Apollo vele hoogtepunten mogen beleven. Ze heeft in 2011 en 2016 met de fanfare op beide KNMO concoursen een mooie eerste prijs weten te behalen. Daarnaast had ze de muzikale leiding over de eveneens zeer succesvolle Albert Mol, de musical.

Lees bericht
Nieuwsoverzicht
sample83

Het orkest van Apollo

sample83

De drumband van Apollo

sample83

De jeugd van Apollo