jeugd


Zaterdag 26 november neemt het fanfare orkest van KMV Apollo deel aan het Concertconcours HaFaBra in Zutphen!

Het orkest komt uit in de derde divisie en staat onder leiding van dirigente Alike Jonkman. Doel is om een Eerste prijs te behalen, waarvoor minimaal 80 van de 100 te behalen punten benodigd zijn.

Apollo zal om 10.55 uur 3 nummers ten gehore brengen in de Buitensociëteit van de Hanzehof te Zutphen. Er wordt gestart met een inspeelwerk, La Prière van Paul Gilson. Het inspeelwerk telt niet mee voor de jurybeoordeling. Vervolgens zullen Elburg Fantasy van Jacob de Haan en Vuurgeesten van Jan Bosveld vertolkt worden.

Om 13.30 uur vindt de prijsuitreiking in Zutphen plaats. Wanneer het lukt met een Eerste prijs naar huis te gaan, dan zal dit uiteraard worden gevierd! Er zal dan om 15.00 uur een receptie plaats vinden bij Witkamp in Laren, waarbij alle belangstellenden van harte welkom zijn het orkest te feliciteren.

Zodra de uitslag bekend is zal deze op onze website en Facebookpagina gepubliceerd worden.


Overige berichten


Voorjaarsconcert "TOTALLY APOLLO"
11-Apr-18 10:04

Het voorjaarsconcert is een ideaal moment om te laten horen waar we als fanfareorkest, drumband en jeugdorkesten van Apollo staan. Gewoonlijk bent u gewend dat wij in maart al een voorjaarsconcert houden maar noodgedwongen hebben wij deze moeten verplaatsen naar de maand april.

Lees bericht

Apollo's 12 uurtje!
20-Nov-17 17:33

Zondagmorgen 26 november geeft KMV Apollo een uniek brunchconcert in zaal Witkamp samen met Stefan Potman. Tijdens dit concert met als thema '12 Uurtje' brengen de drumband onder leiding van Reyer Schouten en de fanfare onder leiding van dirigente Alike Jonkman, een afwisselend programma onder het genot van een hapje en een drankje.

Lees bericht

VACATURE DIRIGENT m/v
08-Nov-17 10:55

Kort geleden heeft onze dirigente besloten om Apollo te gaan verlaten. Alike is sinds 2011 dirigente van het fanfareorkest en met haar heeft Apollo vele hoogtepunten mogen beleven. Ze heeft in 2011 en 2016 met de fanfare op beide KNMO concoursen een mooie eerste prijs weten te behalen. Daarnaast had ze de muzikale leiding over de eveneens zeer succesvolle Albert Mol, de musical.

Lees bericht
Nieuwsoverzicht
sample83

Het orkest van Apollo

sample83

De drumband van Apollo

sample83

De jeugd van Apollo