Ondernemers


Al jaren is Apollo verbonden aan Laren. Zoals bij de verschillende gelegenheden als koningsdag, nationale dodenherdenking en optochten verleent Apollo haar muzikale medewerking. Daarnaast treedt de vereniging regelmatig op tijdens concerten in Laren en omgeving.

Apollo zorgt al meer dan 130 jaar dat haar leden zich muzikaal kunnen ontwikkelen en vooral dat u hiervan kunt genieten.

Om ervoor te zorgen dat Apollo nog vele jaren van zich kan laten horen, blijven wij op zoek naar donateurs. Ook ondernemers kunnen donateur worden. Als dank voor de jaarlijkse bijdrage zullen ondernemers vermeld worden op de site (al dan niet met een link naar hun eigen website) en zullen zij genoemd worden in het programmaboekje van ons jaarlijks concert.

Het enige wat u hoeft te doen om bedrijven donateur te worden is contact opnemen met Jolien Braakman (penningmeester). Dit kan via het contactformulier.

Wij danken de volgende ondernemers voor hun steun:

Almat

Autobedrijf Johan Zomer

Bakker Wijnand

Bennie Brummelman 

Boerderijcamping Schurink

Bouwbedrijf Bolte

Bouwbedrijf Hissink

Bouwbedrijf Nijman

De Exelse Molen 

De Korte's Woonsfeer 

Elweco

Fa. Van der Wal schilder

M. Harkema

HCR 't Langenbaergh

Hotel Stegeman 

Kaasboerderij "Pasop"

Klussenbedrijf Klein Velderman

Landbouw Mechanisatiebedrijf Woestenenk

Rietdekkersbedrijf Overmeen

Salon Lamar

Schildersbedrijf Hekkelman

Slootsmid  

Verkeersschool Voskamp

Installatiebedrijf Wittenberg


Overige berichten


Voorjaarsconcert "TOTALLY APOLLO"
11-Apr-18 10:04

Het voorjaarsconcert is een ideaal moment om te laten horen waar we als fanfareorkest, drumband en jeugdorkesten van Apollo staan. Gewoonlijk bent u gewend dat wij in maart al een voorjaarsconcert houden maar noodgedwongen hebben wij deze moeten verplaatsen naar de maand april.

Lees bericht

Apollo's 12 uurtje!
20-Nov-17 17:33

Zondagmorgen 26 november geeft KMV Apollo een uniek brunchconcert in zaal Witkamp samen met Stefan Potman. Tijdens dit concert met als thema '12 Uurtje' brengen de drumband onder leiding van Reyer Schouten en de fanfare onder leiding van dirigente Alike Jonkman, een afwisselend programma onder het genot van een hapje en een drankje.

Lees bericht

VACATURE DIRIGENT m/v
08-Nov-17 10:55

Kort geleden heeft onze dirigente besloten om Apollo te gaan verlaten. Alike is sinds 2011 dirigente van het fanfareorkest en met haar heeft Apollo vele hoogtepunten mogen beleven. Ze heeft in 2011 en 2016 met de fanfare op beide KNMO concoursen een mooie eerste prijs weten te behalen. Daarnaast had ze de muzikale leiding over de eveneens zeer succesvolle Albert Mol, de musical.

Lees bericht
Nieuwsoverzicht
sample83

Het orkest van Apollo

sample83

De drumband van Apollo

sample83

De jeugd van Apollo