jeugd


Het orkest van Apollo heeft op het MBGF concours in de Hanzehof te Zutphen afgelopen zaterdag 26 november een eerste prijs behaald in de derde divisie sectie Fanfare.
Het orkest speelde onder leiding van dirigente Alike Jonkman 82 punten bij elkaar.

Een tweetal door de muziekcommissie van Apollo zorgvuldig geselecteerde werken werden beoordeeld door een deskundige jury en gemiddeld beoordeeld met een 8,2.
De dirigente, de leden en de supporters waren uiteraard zeer blij met dit resultaat. Dit leidde tot een receptie bij Witkamp te Laren waar het bereiken van dit resultaat uitgebreid werd gevierd. Het orkest werd door drumband verrast met het brengen van een serenade. Een heuse Apollo traditie want een tweetal weken eerder werd de drumband verrast door een serenade van de fanfare tijdens de viering van hun 60- jarig jubileum.


Overige berichten


Apollo's 12 uurtje!
20-Nov-17 17:33

Zondagmorgen 26 november geeft KMV Apollo een uniek brunchconcert in zaal Witkamp samen met Stefan Potman. Tijdens dit concert met als thema '12 Uurtje' brengen de drumband onder leiding van Reyer Schouten en de fanfare onder leiding van dirigente Alike Jonkman, een afwisselend programma onder het genot van een hapje en een drankje.

Lees bericht

VACATURE DIRIGENT m/v
08-Nov-17 10:55

Kort geleden heeft onze dirigente besloten om Apollo te gaan verlaten. Alike is sinds 2011 dirigente van het fanfareorkest en met haar heeft Apollo vele hoogtepunten mogen beleven. Ze heeft in 2011 en 2016 met de fanfare op beide KNMO concoursen een mooie eerste prijs weten te behalen. Daarnaast had ze de muzikale leiding over de eveneens zeer succesvolle Albert Mol, de musical.

Lees bericht

2 Buitenconcerten met leuke afwisselende muziek!
23-Jun-17 12:20

Met de zomer in het vooruitzicht, gaan we het seizoen goed afsluiten met 2 Buitenconcerten met leuke afwisselende muziek!

Lees bericht
Nieuwsoverzicht
sample83

Het orkest van Apollo

sample83

De drumband van Apollo

sample83

De jeugd van Apollo