Close
Leerlingenorkest Fanfare

Leerlingenorkest Fanfare

Op 29 augustus 2023 zijn we (weer) begonnen met een eigen leerlingenorkest! 

Bij het leerlingenorkest leren beginnende muzikanten, die verschillende muziekinstrumenten bespelen, hoe het is om samen één orkest te vormen. De muzikanten van het leerlingenorkest hebben allemaal ook individuele muzieklessen (gehad) en kunnen vaak na ongeveer een half jaar meespelen met het leerlingenorkest. Dat bepalen we in overleg.

Qua instrumenten zijn alle instrumenten welkom die we ook in het grote orkest gebruiken, van saxofoon tot bugel, van trombone of trompet tot slagwerk. Er spelen ook muzikanten mee uit het grote orkest.

Onze dirigent is Marc Dammers, die ook dirigent is van het grote orkest. Het leerlingenorkest speelt nummers die zowel voor jeugd als volwassenen leuk en vaak herkenbaar zijn, zoals "We will rock you" en "The Wellerman". Er wordt rekening gehouden met verschillende niveaus. Zo leren we samen muziek maken! Soms is er zelfs een optreden waar we samen voor gaan oefenen.

Zodra de leerlingen binnen het leerlingenorkest voldoende ervaring hebben opgedaan, kunnen zij in overleg met de dirigent met het grote orkest meespelen.

Het leerlingenorkest repeteert iedere dinsdag, behalve schoolvakanties, van 19.00 tot 19.30 uur bij Unieke Uitjes
Kom gerust een keertje kijken!

Muzieklessen

Interesse in muzieklessen? Mail dan naar jeugd@apollolaren.nl

Meer weten?

Voor meer informatie, om een kijkje te nemen bij een repetitie, of direct een proefles af te spreken kun je contact met ons opnemen via secretariaat@apollolaren.nl of jeugd@apollolaren.nl.