Close
Dirigent

Dirigent

Sinds november 2021 heeft het orkest een nieuwe dirigent: Marc Dammers. Hij stelt zich graag aan u voor:

Op mijn tiende ben ik begonnen met saxofoonlessen bij muziekvereniging Olto uit Loenen.
In de loop der jaren heb ik hier alle muziekdiploma’s behaald en in 2013 afgesloten met een eindexamenconcert. Mijn middelbare school tijd heb ik doorgebracht op het vmbo, daarna havo en uiteindelijk mbo-4 detailhandel. In 2018 ben ik begonnen met HaFaBra-directie aan Bourdon Hogeschool te Gouda, later Alphen aan den Rijn. Hier volgde ik directie lessen bij Gerhart Drijvers en
Ton van der Valk. Als muzikant ben ik actief bij muziekvereniging Olto Loenen en het Open Fanfare Orkest. Als dirigent ben ik actief bij opleidingsorkest Da Capo van Koninklijke Harmonie Oosterbeek, Fanfare orkest Concordia Nijkerkerveen en sinds november 2021ook van Fanfare orkest Apollo Laren. Na vier repetities moesten we de boel helaas al weer staken vanwege het corona virus.

Desalniettemin gaven de vier repetities die we gehad hebben mij een goed gevoel die ik overigens na mijn proefdirectie bij dit orkest al had. Ik ben dan ook zeer verheugd om met dit orkest aan de slag te gaan.

Ik hoop van harte dat wij samen een mooie toekomst tegemoet gaan met veel mooie concerten, repetities en andere activiteiten. Hopelijk treffen we elkaar (weer) snel op een van deze activiteiten.

(foto Gerben Braakman, PIPE Studio)